sâmbătă, 7 septembrie 2013

Seturi

Seturile sunt realizate in ideea ca pot fi folosite la o masa festiva pentru servirea bauturilor, a prajiturilor sau asezarea unor buchete de flori.

 Set format din platou ceramic si vaza obtinuta prin taierea unei sticle de doi litri




Set vintage format din patru piese-sticla subtire si inalta, platou asimetric, castron si vaza obtinuta din taierea unei sticle de doi litri



Set platou mare de tort si vaza obtinuta din taierea unei sticle de doi litri


Set tava asimetrica  si vaza obtinuta prin taierea sticlei



Set sticla de la sampanie si castron (obiect nou) cu diam.25 cm decorate cu trandafiri pe fond negru


 Set sticla mare de la sampanie de 2 L si farfurie cu diam.25 cm, decorate cu ciucuri aurii, imprimeu dantela, trandafiri si siluete vintage, cu model crapat


Set format din tava de lemn cu lungime de 34 cm, farfurie cu diam de 25 cm si vaza cu inaltime de 20 cm si diam de 13 cm, decorate cu pasari si lalele, culori acrilice si patina. Obiectele sunt noi, nu sunt reciclate.



Setul cu maci este format din platou de lemn cu lungime de 21 cm, suport de lemn pentru servetele, borcan mare de la ness si un pahar inalt transformat in vaza.


 Setul cu floarea-soarelui este format din borcan mare de 1,5 kg, provenit de la muraturi, farfurie cu diametru de 25 cm, satar de lemn decorativ cu coada gaurita pentru a putea fi atarnat si doua cutii de conserve de 400 grame transformate in suporturi pentru maruntisuri. Cutiile sunt gaurite in laterale astfe incat sa li se poata lega sarma pentru a fi atarnate. Borcanul poate fi folosit pentru depozitare sau ca vaza.



Set sticla de la vodka, farfurie diam 25 cm si borcan 800 gr. cu model vintage de flori si fluturi

Set sticla de la vodka, farfurie diam 23 cm semi-adanca si borcan 800 gr. cu model de fructe si embleme pe fond sidefat

Set sticla de la vodka si farfurie diam 25 cm cu model de lavanda

Set sticla de la Chivas Regal, farfurie diam 25 cm si borcan 800 gr. cu model cu cai si pasta rosiatica, cu crapaturi pentru invechire

Set sticla subtire si inalta de la cognac si borcan 800 gr., decorat cu model popular cu cocosi si culori acrilice diverse
Set sticla de la tarie si borcan cu gura larga reciclat in vaza, decorate cu model alb-negru si lalele crete, pe o parte este lasata o fasie transparenta.


Set sticla de la lichior, farfurie diam 25 cm si borcan 400 gr. cu model oriental
Set sticla de la sampanie, farfurie diam 25 cm si borcan 800 gr. cu model cu pansele si crapaturi de culoare

Set vaza inalta de 33 cm si farfurie cu diam 23 cm decorate cu model traditional, cocosi si flori stilizate, culori acrilice.


Set sticla de la vodka si farfurie diam 25 cm cu model romantic de inimioare si pasari pe fond auriu


Set sticla de 900 ml de la gel de aloe si farfurie diam 25 cm cu model cu maci, farfuria are un aspect scorojit.




Set sticla cu gura larga de la sos de rosii si farfurie diam 25 cm cu model baroc cu inimioare pe fond roz si culoare crapata

Set sticla de la Garonne si farfurie diam 25 cm cu model marin, pe sticla sunt realizate crapaturi pentru aspect invechit

Set sticla de la tarie si borcan 800 gr. cu model cu ramura cu flori de migdal (reproducere dupa o pictura de Van Gogh) si pauni, completat cu culori acrilice
Set sticla de la sampanie si farfurie diam 25 cm cu model de flori si fluturi

Set sticla de la sampanie si farfurie diam 25 cm cu model de trandafiri si crapaturi pentru invechire

Set doua carafe mici pentru sosuri si farfurie diam 23 cm cu model cu ram maslini si peisaj italian
ATENTIE: farfuria are in partea dreapta (a pozei) doua adancituri mici care nu sunt crapaturi, sunt din fabricatie.

Set de farfurii pentru servit prajituri, 6 diam.20 cm+ 1 diam.25 cm (in poza se vad doar 5 din cele mici), decorat vintage cu vaze cu flori si crapaturi de culoare.
ATENTIE: Se livreaza numai cu curierul!

 Set sticla de la tarie si borcan 800 gr., decorate cu model cu stanjenei si acrilice diverse.



Set borcan mare de la ness si farfurie diam 25 cm, decorate cu model cu borcane de dulceata si fructe de padure. Borcanul nu este decorat pe ghivent pentru a putea fi folosit capacul.


Set sticla si sticla transformata in vaza prin retezarea gatului si chituirea marginii, decorate cu buchet de nasturasi si contur de culori acrilice.


  Set sticla si farfurie cu diam 25 cm. Sticla este fotografiata din mai multe unghiuri. Modelul a fost un servetel cu buchet de flori stilizate si destul de sterse la culoare, motiv pentru care am accentuat putin contururile.



Un comentariu:

  1. Esti fantastica! Pe bune!! :) Imi place modelul care are cai! Toate sunt faine, dar acela imi place mai mult pentru ca imi plac si caii mult. :)

    RăspundețiȘtergere