vineri, 6 septembrie 2013

Comenzi si livrare

Produsele aflate la vanzare au preturi reduse deoarece blankul (obiectul destinat decorarii) provine din reutilizare, cum este cazul sticlelor si borcanelor. In cazul farfuriilor insa blankurile sunt noi, achizitionate din comert, asadar pretul final include si pretul blankului.

Pentru a avea acces la produse, apasati pe etichetele din partea de sus a blogului (sub fotografia de titlu) si veti gasi urmatoarele:
Fiecare produs are o fotografie insotita de o scurta descriere a produsului. In cazul in care va place ceva si va hotarati sa cumparati puteti comanda pe email: nicrina@gmail.com . In textul mailului trebuie sa mentionati exact produsul, precum si adresa postala exacta la care doriti livrarea.
Totodata, daca fotografiile nu sunt satisfacatoare puteti solicita pe mail amanunte si fotografii cu produsul in mai multe pozitii, inainte de a va hotara sa cumparati.
Exista posibilitatea ca obiectul sa fie dat, eu rulez foarte repede ceea ce realizez, caz in care va voi spune daca pot reface modelul sau ceva asemanator si cat dureaza. Daca doriti ceva anume ce nu exista pe blog, trebuie sa tineti cont ca decorarea obiectelor dureaza cel putincateva zile.

FOARTE IMPORTANT:
De obicei realizez livrarea numai prin Posta Romana. In acest caz plata se face ramburs, la ridicarea coletului de la oficiul postal de care apartineti.
La pretul produsului se adauga taxa de transport prin posta de 10 lei. 
In cazul in care optati pentru o firma de curierat, taxa de transport este de 16 lei.
Eu realizez o ambalare minutioasa a obiectelor de sticla dar in cazul in care acestea nu ajung la voi in buna stare, imi trimiteti o fotografie cu obiectul deteriorat si cadem de acord asupra inlocuirii acestuia sau va voi returna banii. 
In cazul unor comenzi mai voluminoase, la care livrarea prin posta devine imposibila, voi apela obligatoriu la o firma de curierat.

Orice alte amanunte vor fi discutate pe mail.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu