joi, 4 februarie 2016

Before-after

Printre ultimele achizitii/chilipiruri a fost si o tava de lemn cu fundul plastifiat si decorat cu poze alb-negru ale actritei Marilyn Monroe. Arata cam asa:


Imi place mult celebra actrita, am mai folosit imagini cu ea, dar de data asta am preferat sa redecorez deoarece tava a costat doar 9 lei si merita sa ii dau o noua fata ca sa o vand. Am incercat sa racai pozele, dar s-a dovedit ca erau extrem de bine fixate, asa ca am dat grundul in doua straturi ca sa le acopar. Aveam un servetel cu pasari, in culori foarte tari, pe care nu il folosisem deoarece mi se paruse ca nu se potriveste pe nimic. Acum i-am gasit intrebuintarea. N-am facut decat sa il lipesc cu atentie, sa vopsesc in acrilica aurie si rosie lateralele si sa adaug contur acrilic. La final, am sters lemnul cu o carpa imbibata in patina umbra pentru a scoate in evidenta arabescurile si pentru a da o tenta de vechi lucrarii. A iesit ce se vede:

Si pentru ca lucrurile bune vin in seturi, am scos de la naftalina o sticla veche de tarie, careia ii pierdusem dopul de sticla, asa ca am transformat-o in vaza asortata tavii cu pasari.


2 comentarii: