duminică, 28 decembrie 2014

Borcane pentru condimente

Seturile de borcane pentru condimente sunt extrem de amuzante. Poti sa ai trei sau patru borcane de acelasi fel pe care sa-ti dai frau liber imaginatiei. Daca sunt micute, poti chiar sa folosesti resturi de servetel ramase de pe la alte proiecte mai mari. Eu pastrez intotdeauna resturile deoarece obisnuiesc sa combin modelele sau sa decorez obiecte mici cum ar fi martisoarele, suporturile de lumanari.
Borcanele pentru condimente sunt cautate deoarece sunt utile si decorative intr-o bucatarie. Daca aveti rafturi deschise sunt si mai usor de expus si de admirat.
Nu in ultimul rand, mie imi convine sa realizez astfel de seturi deoarece borcanele sunt reciclate, nu ma costa nimic. Pastrez borcanasele de la mustar sau hrean, dar si pe cele de 400 de grame de la muraturi, gem sau masline atunci cand au forme mai deosebite. Uneori am folosit si borcane mari provenite de la Ness. Vedeti mai jos seturile pentru condimente realizate pana acum, cu mentiunea ca pastrez capacul original. Nu decorez niciodata capacul deoarece, cu timpul, acesta se degradeaza, iar stapanul setului il poate schimba cu altul nou.


borcane mari de ness
borcanase de hrean
recipiente de ceramica cu capac de plastic
borcane inguste si inalte de 400 gr. de la masline
borcan mare de ness
borcan mare de ness
borcane inalte de 400 gr. de la castraveti murati

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu