marți, 17 decembrie 2013

Nasturasi si dulceata

Taierea sticlelor, astfel incat sa se obtina o vaza, nu este un proces tocmai la indemana. Mie nu imi iese intotdeauna, motiv pentru care nu tai sticle cu forme deosebite pentru ca le pot lesne strica. Pur si simplu sticla nu se reteaza destul de drept, raman colti si nu am cum sa mai indrept marginea. Cand imi reuseste figura, desi nu obtin o margine perfecta, trebuie sa intervin, sa chituiesc sticla ca sa nu mai fie taioasa si sa o indrept cat de cat. Vaza de mai jos este una dintre "reusite", desi mai am mult pana sa realizez un obiect perfect simetric.
Deoarece marginea era usor valurita, am folosit chiar si hartie, in afara de chit. Are un aspect brut, dar nu este lipsita de farmec. Pe ambele parti este decorata cu buchete de nasturasi, fondul este un gri-mov discret, iar in partea de sus am realizat un model cu contur de vopsea acrilica alb-perlat si auriu.


Setul de mai jos cuprinde un borcan mare, de 800 gr., de la ness si o farfurie cu diam. de 25 cm, decorate cu un model...delicios, borcane de dulceata si fructe de padure. Borcanul nu este decorat pe ghivent, astfel incat poate fi folosit cu capac, pentru depozitare (sau chiar pentru dulceata), dar si ca vaza. Farfuria are un model cu efect de crapaturi.

Cod 79 Pret 25 lei
VANDUT

4 comentarii:

  1. Mai, dar faci niste lucruri ... absolut superbe!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc frumos! Nu stiu ce iese, dar eu ma straduiesc...

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc din suflet pentru cadou...l/am luat de la posta in ajun si nu am reusit sa te anunt....sunt superbe....o sa le folosesc ca lampioane in perioada asta, apoi mai vad....pe farfurie sta mandru cozonacul....te imbratisez cu drag....si sarbatori cu pace in suflet iti doresc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine ca au ajuns intregi, intotdeauna am o grija. Sa te bucuri de ele!

      Ștergere