marți, 8 septembrie 2015

Rame si fotografii

Despre cum am intrat in posesia unor imagini ale fotografei Anne Geddes am scris AICI
Spuneam ca nu stiu la ce voi folosi cartile postale cu copilasi, dar iata ca mi-am adus aminte ca am doua rame de fotografii din ipsos, extrem de frumoase, castigate la un concurs pe http://decoupage.forumcreativ.ro/, lucru pentru care multumesc inca o data doamnelor care adminisreaza forumul, iar voua va recomand sa va inscrieti pe site daca vreti sa aflati metode de lucru in tehnica servetelului.
Am ramele de ceva timp si nu ma hotarasem la ce s-ar potrivi. Au un model in relief extrem de frumos, copilaresc, vesel si mi-am dat seama dintr-o data ca pozele cu copiii lui Anne Geddes merg perfect in acest cadru. Am vopsit ramele in culori acrilice potrivite, le-am patinat, am aplicat pietricele, floricele de lemn si chiar componente de ceas, ba si ceva martisoare vechi din fetru (in acest fel am gasit un mod de a recicla martisoarele). Am obtinut mici tablouri jucause. Dupa parerea mea pot functiona ca adevarate talismane pentru cei ce isi doresc un copil, nu stiu de ce imi inspira acest sentiment.
A treia lucrare este un obiect decorativ din lemn, are in partea de sus o gaurica si poate fi atarnat pe perete. Pe un disc este lipita o casuta, aveti imaginea cu el nedecorat. Am aplicat imaginile cu pasari, flori de lemn si de fetru, frunze mici de plastic, am vopsit fondul si casuta, am dat o patina. Este strict decorativ, unul dintre acele fleacuri potrivite intr-o camera de copil.