duminică, 28 decembrie 2014

Obiecte din lemn

Categoric lemnul nu este specialitatea sau pasiunea mea. Dar, uneori, apar obiecte care ma inspira, asa ca nu rezist!

suport de servetele si platou mic

Vaze noi

Desi sunt adepta reciclarii, nu am ocolit obiectele noi. Fie pentru ca mi s-a cerut sa decorez cu "materialul clientului", fie ca acesta nu agrea pur si simplu un produs reciclat si dorea ceva nou, fie ca eu am gasit vaze la preturi promotionale si nu puteam rata asemenea oferta.
Nu este usor sa realizezi un model la cerere, de multe ori persoana in cauza vrea lucruri aparent imposibil de combinat, anumite culori si modele care, de regula, se bat cap in cap. N-am incercat niciodata sa-mi impun gusturile, stiti voi, chestia cu "stapanul nostru". Am incercat insa sa adun toate elementele cerute intr-un tot placut ochiului. Pana acum mi-a iesit!


Borcane pentru condimente

Seturile de borcane pentru condimente sunt extrem de amuzante. Poti sa ai trei sau patru borcane de acelasi fel pe care sa-ti dai frau liber imaginatiei. Daca sunt micute, poti chiar sa folosesti resturi de servetel ramase de pe la alte proiecte mai mari. Eu pastrez intotdeauna resturile deoarece obisnuiesc sa combin modelele sau sa decorez obiecte mici cum ar fi martisoarele, suporturile de lumanari.
Borcanele pentru condimente sunt cautate deoarece sunt utile si decorative intr-o bucatarie. Daca aveti rafturi deschise sunt si mai usor de expus si de admirat.
Nu in ultimul rand, mie imi convine sa realizez astfel de seturi deoarece borcanele sunt reciclate, nu ma costa nimic. Pastrez borcanasele de la mustar sau hrean, dar si pe cele de 400 de grame de la muraturi, gem sau masline atunci cand au forme mai deosebite. Uneori am folosit si borcane mari provenite de la Ness. Vedeti mai jos seturile pentru condimente realizate pana acum, cu mentiunea ca pastrez capacul original. Nu decorez niciodata capacul deoarece, cu timpul, acesta se degradeaza, iar stapanul setului il poate schimba cu altul nou.


borcane mari de ness